Sfaturi si trucuri despre organizarea agendei

Hei, fetelor ! Organizarea este foarte importanta in cazul in care iti place sa ai o agenda frumoasa, ingrijita dar si la moda. Sunt convinsa ca multe dintre voi va structurati programul in functie de timpul liber si activitatile care intervin. De asemenea, va voi impartasi cateva din trucurile pe care le folosesc eu si sunt convinsa ca va vor fi de ajutor.

1.SFATURI

De obicei, materialele necesare unei agende moderne sunt finelinerele, pixurile cu gel ( mate, cu sclipici, neon sau in culori pastelate ), post it notes, stickere si benzi de genul washi-tape. Cele mai indicate agende sunt cele cu arc, coperte cartonate si impartite pe categorii. Sunt bune si cele fara arc pentru persoanele care nu isi decoreaza agendele.

2.TRUCURI

Totul incepe de la banda washi-tape. Impartim pagina cu ajutorul benzii, iar in spatiile goale scriem cu pixurile cu gel sau cu finelinerele si lipim stickerele si post it notes-urile. Un alt mod ar fi cel fara washi-tape, doar cu stickerele ( post it notes-urile ) sau doar cu pixurile cu gel ( finelinerele ). Scrisul in agenda trebuie sa fie ordonat dar scurt si la obiect incat sa se inteleaga ce vrem sa exprimam doar din cateva cuvinte. Astfel vom avea cat mai mult loc pentru cat mai multa informatie. Voi cum va decorati agenda ?

Kisses, Patricia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s